Friday, February 11, 2011

i'm Bernard






p/s : okeh, pe yg cube aku nak sampai kan ade lah mengenai sejauh manakah kesanggupan kite bg yg bergelar pelajar utk menumpukan sepenuh perhatian dalam bidang pelajaran masing2, ape yg kt belajar skarang ni akan memberi kesan yg mendalam terhadap ape yg akan kt lalui mase akan datang, yes! kite punyai impian, tp sedarkah kite bahawa perjalanan hidup yg semalam, hari ini dan esok adalah penentu kepada impian masa depan...

7 comments:

  1. good post..teruskan menulis lagi yup..? =)

    ReplyDelete
  2. thanks yana, semoga dapat memberikan motivasi pada yana...

    ReplyDelete
  3. owhhh, i like this sentences so much,
    "aLL iZ weLL",
    after istiqfar, i use this when i feeL nervouse....

    ReplyDelete
  4. nak belajar nak belajar . hehe :)

    ReplyDelete
  5. Miracle,
    cooL eh? anyway, thanks coz sudi dtg dan baca yerp, semoga sama2 mendapat manfaat nyer

    Anne,
    hahahaha, bagus lah kalo cm tu, blajar kan penting, mgkin buat masa skarang ni, xmerasakan lg sjauhmana kepentingan nye tuh, tp suatu hr nnti,...?
    anyway, thanks coz sudi dtg n baca yerp...

    ReplyDelete